Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Ingredienser

Ca 600 g BBQ Lårfilé Black Garlic
1 huvud blomkål, skuren i 3 cm tjocka klyftor
1 dl miso paste
2 msk limejuice
1 msk soja
2 msk honung
1 gurka, strimlad
2 chili, tunt skurna
3 msk sesamolja
1 kruka koriander, grovhackad

Ingefärsdressing
100 g syltad ingefära
100 g senap
4 msk Kikkoman soja
40 g socker
4 msk äppelcidervinäger
1 dl rapsolja
3 msk limejuice

Tillagning

Blanda en dressing på miso, lime, soja och honung. Olja blomkålen lätt och grilla mjuk på medelhög värme och vänd runt med misodressingen. Blanda gurkan med chili och sesamolja och vänd med blomkålen. Toppa med koriander.

Grilla lårfilén på direkt värme så den får fin färg och grilla vidare på indirekt värme till 70° i kärntemperatur.

Ingefärsdressning
Mixa ingefäran med vinägern. Tillsätt sedan övriga ingredienser, sist i med oljan så det blir som en majonnäs. Smaka av. Servera med kokt ris eller nudlar.

Smaklig måltid!