Tillagningstid: 10-15 min
2 portioner

Ingredienser

1 paket Gott & Grillat BBQ Kycklingben
2 dl kokt ris
1 morot, riven
1 palsternacka, riven
1 gulbeta, riven
1 dl strimlad spetskål
1 lime, rivet skal och juice
1 ½ msk rapsolja
1 msk japansk soja
50 g färsk spenat
Salt och peppar

Remouladsås med curry
½ lök, finhackad
¼ grönt äpple, fintärnat
½ msk curry
100 g picklesblandning (finhackad eller mixat)
½ dl majonnäs
1 msk gräddfil
Salt och peppar

Tillagning

Blanda de rivna rotfrukterna med spetskålen, salta lätt och pressa ur vätskan. Marinera i limejuice, soja och olja ca 10 min.Blanda med ris och vänd ner spenat vid servering. Smaka av med salt och peppar

Remouladsås med curry
Fräs lök och äpple mjukt i olja. Tillsätt curry och fräs i ca 30 sek till. Låt kallna. Blanda curryblandningen med pickles, majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.

Servera med kycklingben.

Smaklig måltid!