Tillagningstid: ca 20 minuter
4 portioner

Ingredienser

8-12 Kronfågel Kycklingpinnar
300g skalad potatis för mos
50 g smör rumsvarmt
2–3 dl mjölk
Salt, smör och matolja

Curryremoulade
1 schalottenlök, finhackad
1/2 grönt äpple, fintärnat
1 msk curry
200 g picklesblandning, finhackad
2 dl majonnäs, 2 msk gräddfil
Salt och peppar

Tillagning

Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Koka upp mjölken. Pressa potatisen och blanda med mjölk och smör, rör blandningen (vispa inte). Stek kycklingpinnarna i smör och matolja enligt anvisning på förpackningen. Salta lätt.

Curryremoulade
Fräs lök och äpple mjuk i olja. Tillsätt curry och fräs i ca 30 sek till. Låt kallna. Låt picklesblandningen rinna av under tiden. Blanda curryblandningen med pickles, majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar.

Servera med grönsaker.

Smaklig måltid!