Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Ingredienser

4 BBQ Minutfilé Chimichurri
3 mogna avokado
1 röd paprika
5 salladslökar, tunt skivade
3 msk limejuice
3 msk olivolja
3 msk gräslök, skuren
Salt och peppar

Tomatsalsa
3 tomater, skurna i små tärningar
1 schalottenlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, hackad
1 röd chili, finhackad
3 msk limejuice
3 msk ljus öl
4 msk koriander, hackad
Salt

Tillagning

Dela och kärna ur avokadon men behåll skalet kvar. Dela och kärna ur paprikan. Grilla avokadon på hög värme på snittytan och låt svalna. Grilla paprikan mjuk och skinnet får gärna bli lite svart. Ta ur avokadoköttet och skär ner i mindre bitar, gör samma med paprikan. Blanda med limejuice, olivolja och salladslök. Krydda och toppa med gräslök.

Grilla Minutfilén först på direkt värme så den får färg och lägg över på indirekt värme och grilla till en innertemperatur på 70°.

Blanda alla ingredienser och smaka av. Servera gärna med
nachos eller med sötpotatis fries.

Smaklig måltid!