Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Ingredienser

250-300 g Kronfågel salladskyckling (tärnad filé, lårfilé går också bra, krydda och stek tills genomstekt)
Matfett/olja till stekning
Salt och peppar
1 knippe färska morötter
1 knippe färsk lök
1 squash
1 knippe grön sparris
1 röd paprika
2 port. kokt pasta (lumaconi snäckor)
Hot sweet chilisås

Tillagning

Stek kyckling köttet kort i het panna tills det får lite färg. Ta upp köttet och lägg i separat skål så länge. Skrubba och dela morötterna, klyfta löken och skiva squashen. Ta bort en bit på sparrisskaften som är träiga och skär paprikan i ganska stora bitar.

Fräs alltsammans utom sparrisen i ett par minuter, krydda med salt och peppar. Tillsätt sparrisbitar, pasta och kyckling. Hetta upp och låt allt få fin färg. Ringla hot sweet chilisåsen över. Servera genast.

Tips! En smaksatt creme fraiche kan vara gott till!

Smaklig måltid!