Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Ingredienser

300 g Kronfågel Kycklingköttbullar
Smör till stekning
400 g spaghetti
Parmesanost

Tomatsås
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 dl plockad oregano
1/2 dl olivolja
1 msk tomatpuré
1 burk körsbärstomater
1 msk honung
1/2 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar

Tillagning
Börja med tomatsåsen. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs med hälften av oreganon i olivolja på svag värme i cirka 5 minuter. Tillsätt tomatpuré, körsbärstomater och honung. Salta och peppra. Låt puttra ihop på medelvärme i cirka 15 minuter.

Koka spaghettin. Stek köttbullarna runt om i smör i cirka 3 minuter. Blanda ihop väl med spaghetti och tomatsås. Toppa med resten av oreganon. Riv över parmesanost.

Smaklig måltid!