Tillagningstid: ca 45 min
4 portioner

Ingredienser

Ca 500 g Kronfågel kycklinglårfiléer
Smör till stekning
Salt och peppar
2 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
3 msk Ajvar relish (grillad paprikaröra)
1 tsk oregano
8 gula och röda körsbärstomater
1-2 dl riven ost

Tillbehör:
Kokt ris och en sallad

Tillagning

Bryn kycklingfiléerna i smör, krydda med salt och peppar. Lägg dem i en smord form. Blanda grädde med tomatpuré, Ajvar relish och smaka av med kryddor.

Häll alltsammans över kycklingen, fördela delade tomater och riven ost över. Stek i 200° C i ca 35 minuter eller tills kycklingen är genomstekt*. Servera med nykokt ris och en grönsallad.

* Köttsaften ska vara klar utan rosa inslag.

Smaklig måltid!